Cikk keresés:    

Gondosóra-program az MBSZ honlapján

2024. 05. 06., írta: Deák Zsigmond, fotót készítette: gondosora.hu, cikket feltöltötte: Tollár Dániel

A Magyar Birkózók Szövetsége (MBSZ) honlapjának olvasói február óta láthatják, ahogy az oldalra klikkelés után pár másodpercre feljön egy banner az úgynevezett Gondosóráról.

A program Magyarország kormánya által elindított, ingyenesen igénybe vehető, 65 év felett, magyar állampolgárság és belföldi bejelentett lakcím esetén alanyi jogon hozzáférhető jelzőkészülékes szolgáltatás, amelynek célja, hogy a felhasználók szükség esetén egyetlen gombnyomással jelezni tudják segítségkérésüket, nem csak vészhelyzet esetén.

A program mérföldkőnek számít az idősgondozásban: nagy segítség a felhasználóknak, de biztonságot és megnyugvást nyújt a felhasználó családjának és hozzátartozóinak is. A Gondosóra-programra való jelentkezés ingyenes, a szolgáltatás pedig havidíjmentes és Magyarország minden településén hozzáférhető a hét minden napján és órájában.

Ezt az igen hasznos programot hirdetik számos médiafelületen, így az MBSZ honlapján is, az utóbbiért járó piaci alapú, hivatalos hirdetési bevételt pedig természetesen a magyar birkózócsalád céljaira használja fel a szövetség vezetősége.